Trenutno pregledavate Poziv na konferenciju i tečaj o sekundarnoj analizi podataka i dijeljenju podataka u području istraživanja dobrobiti djece i mladih

Dvodnevna konferencija o dijeljenju istraživačkih podataka i sekundarnoj analizi u području istraživanja dobrobiti djece i mladih održat će se 9. i 10. prosinca 2024. godine u Zagrebu, zajedno s jednodnevnim statistički tečajem o pristupu podacima i usporedbi podataka iz različitih izvora, koji će se održati 11. prosinca 2024. godine. Događaji su organizirani u sklopu projekta COORDINATE, čiji je cilj izgraditi zajednicu istraživača usmjerenu na unapređenje dobrobiti djece.

Pozivamo istraživače, donositelje politika, analitičare podataka i informacijske stručnjake iz akademskog, vladinog i nevladinog sektora koji se bave temama vezanim uz dobrobit djece i mladih da sudjeluju na konferenciji i prisustvuju tečaju. Konferencija će pružiti priliku za predstavljanje vlastitih radova, razmjenu iskustava, učenje o sekundarnoj analizi podatka te razumijevanje kako sigurno dijeliti podatke. Na tečaju će se pokazati kako se može pristupiti postojećim podacima te će biti demonstrirani postupci za kombiniranje i vizualizaciju podataka iz različitih izvora.

Oba događaja su besplatna. Više informacija, uključujući obrazac za prijavu, možete pronaći na sljedećoj adresi:
https://www.coordinate-network.eu/post/conference-and-course-on-data-sharing-and-secondary-data-analysis-in-childand-youth-well-being-resea

Događanja organizira CROSSDA – Hrvatski arhiv društvenih znanosti. Slobodno nas kontaktirajte na data.archive@ffzg.hr ako trebate dodatne informacije.